ZVEREV I FEDERER "ZARATILI": Đoković stao na stranu Nemca!

Autor:

Sport

16.11.2018

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Zverev se na startu takmičenja u Londonu požalio kako je sezona koja traje od januara do novembra preduga i da to ima efekte na igrače, a kako je rekao srpski teniser Novak Đoković se slaže sa njegovim mišljenjem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski reket broj 1!

Rodžer Federer nije istog mišljenja, on smatra da bi igrači trebalo da budu zahvalni što imaju priliku da se takmiče i da mogu otići na odmor kad god žele.

Međutim, mladi Nemac je odgovorio Švajcarcu.


- Rodžer je stariji, za njega važe drugačija pravila ATP-a. On zbog godina može da preskoči dva mastersa. Ne mora ni da igra na svim turnirima Serije 500. Ja moram da igram sva četiri grend slema, devet mastersa i četiri ATP 500 turnira. Čak sam igrao i ATP 250 seriju. Rekao sam, nije stvar u količini tenisa koji igramo, već koliko imamo odmora- rekao je Nemac. 

- Čak i ako jednu nedelju ne igrate, ne možete na odmor. Morate da trenirate. Moje viđenje je da nemamo dovoljno vremena za pripreme. Završimo turnir ovde, odemo deset dana na odmor, treniramo dve nedelje i idemo u Australiju. Problem je u slobodnom vremenu, jer ga tokom sezone gotovo i nemamo. Ne možemo reći usred sezone, u redu, idem sad dve nedelje na Maldive. Ne funkcioniše to tako. Morate da trenirate, da budete pripremljeni. Što se fizičkog dela tiče, ne možete preterano žestoko da radite tokom sezone. Taj deo van sezone je ustvari jedini deo za bazične pripreme- rekao je Zverev. 


Zvezev je dodao da na svojoj strani ima Novaka Đokovića. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ako pitate Novaka, a razgovarao sam sa njim o svemu, on je saglasan sa mnom. On razmišlja na taj način već desetak godina, ali nikada nije previše pričao o tome. Sada kada su igrači izrazili svoj stav, i on je glasniji- rekao je nemački teniser. 

Kada je reč o polufinalu sa Federerom rekao je da zna šta ga očekuje. 

- Sjajno je doći do polufinala završnog mastersa, ali turnir još nije gotov. Ja sam u polufinalu, ostali su samo dobri protivnici, tu su samo najbolji na svetu. Sutra igram protiv Rodžera i to će biti veoma težak, ali se nadam lep meč. Mislim, Rodžer je na ovoj podlozi, u dvorani, neverovatan- rekao je Zverev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading