BRUTALNO: Niko NIKAD kao Nole!

Autor:

Sport

15.11.2018

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale završnog mastersa u Londonu pobedom nad Aleksandrom Zverevim. Ipak, taj trijumf nije doneo samo prolaz među četiri najbolja već i nešto mnogo više.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naime, naš as pre ovog duela samo protiv Aleksandra Zvereva od igrača iz Top 10 nije imao pozitivan skor u međusobnim susretima. Ali, posle meča u "O2 areni" i to se promenilo.

Nole je protiv Nemca došao do drugog trijumfa, pošto ga je već savladao ove sezone u polufinalu mastersa u Šangaju, te je tako neutralisao onaj poraz iz prošlogodišnjeg finala Rima.

Na taj način je postao nedodirljiv, jer sada niko od najboljih 10 tenisera na svetu ne može da se pohvali činjenicom da nema negativan skor protiv Novaka Đokovića. Apsolutno niko nije pošteđen "terora" našeg asa, koji je na ovaj način još jednom potvrdio da je dominantan u svetu tenisa, i to brutalno dominantan.

Ovako izgleda Noletov učinak sa teniserima iz TOP 10:

ĐOKOVIĆ - NADAL 27:25
ĐOKOVIĆ - FEDERER 25:22
ĐOKOVIĆ - DEL POTRO 15:4
ĐOKOVIĆ - ZVEREV 2:1
ĐOKOVIĆ - ANDERSON 7:1
ĐOKOVIĆ - ČILIĆ 16:2
ĐOKOVIĆ - TIM 5:2
ĐOKOVIĆ - NIŠIKORI 15:2
ĐOKOVIĆ - IZNER 9:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading