ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJEN: Sigurno se Ronaldu svideo moj crno-beli dres!

Autor:

Sport

13.11.2018

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković je rutinski pobedio Džona Iznera u prvom meču Završnog turnira u Londonu, a sa tribina ga je pratio slavni fudbaler Kristijano Ronalno, koji je pomalo ukrao slavu prvom reketu sveta. Novak misli da zna razlog neočekivane "posete" Portugalca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo sa porodicom prati Đokovića

Kristijano Ronaldo se pojavio sa sinom Kristijanom juniorom i devojkom Georginom Rodrigez. Ronaldo je sedeo u prvom redu i s velikom pažnjom pratio meč, a evo šta je rekao Đoković nakon meča o fudbaleru Juventusa.

- Siguran sam da mu se svideo moj dres jer je bio crno-beli, a to su, sada, boje njegovog kluba. Velika je stvar za tenis što na mečeve dolazi jedna od najvećih sportskih zvezda na svetu. To je super za naš sport. Viđao sam ga i pre, najčešće u Madridu gde je redovno gledao Rafu, Rodžera i mene. Nažalost, nismo uspeli da se vidimo posle meča, ali nadam se da ćemo imati drugu priliku - rekao je Novak Đoković posle pobede.

Portugal u ovom reprezentativnom ciklusu očekuju utakmice Lige nacija protiv Italije i Poljske, ali Ronaldo ponovno nije na spisku igrača Fernanda Santosa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading