NOVAK NAPOKON NESKROMNO PRIZNAO: Evo šta ga motiviše svakog dana!

Autor:

Sport

11.11.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković želi da titulom okonča sezonu, u pohod na završni Masters u Londonu kreće mečom protiv Džona Iznera u ponedeljak od 21 čas, a ono što raduje je da je Đoković izuzetno motivisan pred ovaj turnir čijim bi osvajanjem kompletirao nestvarnu godinu. Ono što ga dodatno motiviše je 20 Gren slem titula koje ima Rodžer Federer.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svetski reket broj 1!

- Bila je ovo sjajna sezona za mene, posebno poslednjih pet meseci. Dobio sam mnogo samopouzdanja posle velikog broja pobeda u poslednjih tri ili četiri meseca, tako da se nadam da ću i ovde u Londonu imati dobar turnir - rekao je Đoković.

Osvnruo se i na to da Rodžerovih 20 grend slem titula mu daju veliki motiv da nastavi da radi.

Đoković je pet puta do sada osvajao završni turnir, a ove godine, sa njim u grupi "Gustavo Kuerten" su, pored Iznera, i Marin Čilić i Aleksandar Zverev.

U drugoj "Lejton Hjuit" grupi su Kevin Anderson, Dominik Tim, Rodžer Federer i Kej Nišikori. Po dva najbolja tenisera, prolaze grupu i idu u polufinale turnira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading