IZNER IZAZIVA ĐOKOVIĆA: Volim da sam autsajder, ali...

Autor:

Sport

10.11.2018

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac Džon Izner, prvi je protivnik Novaka Đokovića na mastersu u Londonu, a on će debitovati na turniru na kome igra 8 najboljih tenisera na planeti. Svestan je Amerikanac da je autsajder u meču protiv Srbina, ali ima zdrav pristup sa kojim može da napravi probleme našem najboljem teniseru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džon Izner

Protiv Đokovića je igrao do sada deset puta, dva puta je pobeđivao.

- Meni je lako, znam sa čim moram da se suočim. Novak je broj jedan na svetu, osvajao je turnir pet puta, izazov je pobediti ga-  jasan je Izner. 

Izner je godinama unazad bio plasiran uglavnom među 20 najboljih na svetu. Do plasmana na Završni turnir stigao je zahvaljujući tituli na mastersu u Majamiju i dva četvrtfinala na grend slem turnirima. 


- Imam veliku priliku. Novak je prvi na listi i praktično svi igrači sa kojima igram su bolje rangirani od mene. Biće svakako dosta zabavno igrati na ovom turniru, jer prosto nemam šta da izgubim. Ja sam autsajder, to je situacija u kojoj volim da budem i otuda ću još više uživati- poručio je Amerikanac.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading