NOVAK: ZVEZDA I JA ZAJEDNO ZASIJALI!

Autor:

Sport

10.11.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Crvena zvezda su zajedno zasijali ove godine! Najbolji teniser sveta oduševljen je igrom fudbalera crveno-belih.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Zvezda je stvarno sasijala u svakom pogledu u poslednjih godinu dana! Kao navijač i ljubitelj fudbala izuzetno sam srećan. Nekako se potrefilo da zajedno zasijamo i Zvezda i ja. Možda je slučajnost, ali mislim da nije - rekao je Đoković za "Žurnal".

On dodaje da se sjajno osećao u poseti crveno-belima.

- Imao sam čast da me puste u svlačionicu nakon utakmice u domaćem prvenstvu, a pred Napoli. Bili su ljubazni da mi dozvole da budem deo njihove pripreme za prvi meč u Ligi šampiona i onda sam video koliki sklad, podrška i zajedništvo vladaju među njima. Videvši to, ali i kako su organizovani i posvećeni nisam iznenađen što su pobedili Liverpul iako to niko nije očekivao. Trener Milojević ih fantastično vodi. Jako sam ponosan na njih i želim im sve najbolje u nastavku takmičenja - zaključio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading