Federer: Prerano me teraju u penziju!

Autor:

Sport

08.11.2018

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najuspešnijih tenisera, Rodžer Federer još uvek nije spreman da se oprosti od svoje najveće strasti. Švajcarac će igrati tenis dokle god bude uživao na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer neće još u penziju!

- Mnogo mi se dopada moja karijera jer niko ne zna šta će se dogoditi u budućnosti. Čak i posle Roland Garosa 2009. godine počeli su da me pitaju da li razmišljam o penzionisanju- izjavio je Federer.

Švajcarac je osvojio sve što se može osvojiti.

- Kasnije sam oborio Samprasov rekord u broju osvojenih Gren slem trofeja, osvojio sve moguće najveće titule i ponovo postao prvi reket sveta. Šta još treba da čovek bude srećan?- rekao je Švajcarac.

Tridesetsedmogodišnji Švajcarac je dodao da je tenis i dalje njegova velika strast.

- Igraću što je više moguće jer ga stvarno volim- rekao je Federer.

Švajcarac je u karijeri osvojio 99 titula, od čega 20 na Gren slem turnirima. Olimpijski šampion bio je 2008. u Pekingu, a sa 237 nedelja neprekidno provedenih na prvom mestu ATP liste apsolutni je rekorder.

Federer će  igrati na Završnom Mastersu u Londonu, u prvom kolu sastaje se sa Keijem Nišikorijem u nedelju od 21.00, a u istoj grupi su i Dominik Tim i Kevin Anderson.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading