FEDEREROVE MUKE: Ako Nišikori uhvati ritam, ne piše se dobro...

Autor:

Sport

11.10.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser i jedan od najboljih igrača "belog sporta" na planeti, Rodžer Federer ponovo se namučio na turniru u Šangaju. Nakon velike borbe savladao je Roberta Bautistu Aguta, a naredni rival mu je Japanac Kei Nišikori.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Veoma sam zadovoljan. Bautista je igrao sve bolje kako je meč odmicao. U drugom setu je bio u naletu, ja sam imao oko 80 odsto prvog servisa, ali je uspeo da osvoji dva brejka. Bilo je neizvesno na kraju. Ipak, bio sam mirniji u ključnim momentima, na 4:4 odigrao jako dobro i oduzeo mu servis - sumirao je utiske Rodžer.

Njegov rival u borbi za polufinale biće Japanac Kei Nišikori.

- Svi znaju da kad Kei pronađe svoj ritam jako je teško igrati protiv njega. Nisam siguran da li bolje igra na tvrdoj podlozi, pošto je jako dobar i na travi, šljaci... Pomoći će mi što sam dobio Bautistu i Medvedeva, oni su, kao i Nišikori, dobri sa osnovne linije - zaključio je Federer.

Duel Švajcarca i Nišikorija na programu je u petak nešto posle 13 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading