VAŽNA PORUKA - Đoković: Šampion nikada nije zadovoljan prosekom

Autor:

Sport

08.10.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković polako ali sigurno ide ka prvom mestu. Pre pet meseci bio je daleko od forme, imao je probleme sa poverdom i igrom a sada je tu i napada vrh.

RepublikaFoto: Starsport

- Nisam čuo da je Rafa završio sezonu. Je li to nova informacija ili... Ne? Znači Rafa neće izostati samo sa turnira u Kini? Ipak je i dalje u igri za prvo mesto, odnosno – on jeste broj jedan. Drago mi je da se borim za to mesto jer mi je pre pet meseci to delovalo van domašaja, ali sam skorašnjim rezultatima stavio sebe u dobru poziciju da se borim za broj 1 ili broj 2 na kraju godine što je uvek krajnji cilj tenisera - rekao je Novak.

On je objasnio da ljubav prema tenisu nikada nije prestajala, već da nije imao motiv da se takmiči.

- Pričao sam i sa drugim šampionima i rekli su mi da se to dešava u određenim trenucima u karijeri i da morate nekako da "ponovo stvorite sebe na terenu" i pronađete kakvu god motivaciju u smislu dostignuća, jer imate ljubav prema sportu, možete da igrate tenis, ali ako ste profesionalac, bivši broj jedani višestruki GS šampion onda se ne zadovoljavate prosečnim rezultatima, bar u sopstvenim očima. Svesni ste da uvek ima većih visina, "slemovi" i prvo mesto - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading