"NOVAK ĆE ZGAZITI SVE"

Autor:

Sport

03.10.2018

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Nole može da prestigne sve? Njegov bivši trener Tod Martin ubeđen je da će Srbin biti najbolji teniser u istoriji.

RepublikaFoto: Starsport

- Nisam iznenađen njegovim povratkom. On je najbolji teniser na svetu, kada je fizički i emotivno spreman. I to zna i on. Nismo proveli toliko vremena zajedno koliko ljudi misle. I nismo samo radili na njegovom servisu. Novak je 2011. godine shvatio da je ključ u tome da bude agresivniji na terenu. I uspeo je da uspostavi potpunu kontrolu nad samim sobom kako je vreme prolazilo. Na terenu, ali van njega - rekao je Martin za londonski list Metro.

Njemu nije bila jasna Novakov kriza.

- Nisam razumeo šta se dešava, ali bilo je očigledno da je u tom periodu bio odsutan. Srećom, oporavio se od povrede lakta i pronašao je dovoljno motiva da se vrati. U prvoj polovini godine delovalo je da je psihički spreman, ali da mu fali malo snage. Prelomna tačka bio je Rolan Garos, gde je igrao dobro, ali je doživeo ozbiljan udarac posle poraza od Čekinata.

Martin je siguran i da će Nole biti najbolji u istoriji.
- Ako nastavi da igra na ovom nivou još nekoliko godina, preteći će i Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju osvojenih gren slem trofeja. Ima želju da stalno napreduje i ako uspe da zadrži taj stav, uopšte nemam sumnju da će biti najbolji u istoriji - istakao je Martin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading