(FOTO) NOLETOV I FEDEREROV "PRLJAVI PLES"!

Autor:

Sport

19.09.2018

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva velika rivala na terenu, stigla su da se malo našale zajedno sa svojim navijačima. Naš Novak Đoković i Rodžer Federer su najavili zajednički ples!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naime, sve je počelo tako što je jedan Rodžerov navijač prokomentarisao njegov tvit, na kome se vidi kako podiže Nadala uz poruku - Da li sam ja toliko jak, ili je Nadal lagan?

Usledilo je pitanje pomentug fana, koji je pitao da li bi onda Federer mogao da izvede plesni pokret kao iz kultnog filmskog ostvarenja "Pljavi ples". Spreman za šalu bio je Švajcarac.

Nije ostao bez odgovora, jer se naš najbolji teniser oglasio i sa svojom porukom oduševio sve koji su čekali na repliku.

- Ja sam za, glasila je Noletova poruka, ali je otišao i korak dalje Đoković izazavši Rodžera na koreografiju koju bi mogli da izvedu zajedno predstavljajući tim Evropa na Rod Lejver Kupu (od 21. do 23. septembra). Prilično je zanimljivo najboljim svetskim teniserima ovih dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading