NOLE O NADALU I FEDERERU: Nisam bio srećan zbog rivaliteta!

Autor:

Sport

12.09.2018

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon osvajanja 14. grend slema pobedom nad Huanom Martinom del Potrom u finalu US Opena naš najbolji teniser nastavio je pohod ka Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

 RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković je otkrio do sada nepoznate detalje, a tiču se rivaliteta između vodeće trojke.

- Pre 10 godina uopšte nisam bio srećan što igram u eri Nadala i Federera, ali sada je potpuno drugačije. Počastvovan sam što imamo priliku da delim megdane sa njima. Volim te momke, kao i rivalitet sa njima, mečevi protiv Rafe i Rodžera su me načinili teniserom kakav sam sad. Imam veliko poštovanje za sve što su uradili na terenu, ali i za to kakvi su šampioni. Mislim da je svako od nas protivnika terao do krajnjih granica kako bi se trudili da beležimo velike pobede. Po mom mišljenju, pobeda protiv Nadala i Federera je oduvek bio pravi izazov - rekao je Đoković.

Prisetio se Nole i samih početaka, kada je uglavnom pognute glave napuštao teren protiv dvojice velikih protivnika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

- Ti porazi od njih su me terali da vidim šta moram da promenim kako bih ih pobeđivao. Morao sam da unapredim svoju igru kako bih bio spreman da se takmičim sa njima. Mogu slobodno da kažem da napredak u karijeri i ovo što sam sada dugujem njima - istakao je Nole.

Podsetimo, Đoković će ovog novembra učestvovati na završnom masteru u Londonu gde svoje mesto imaju osam najbolje rangiranih tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading