Novakov OPTIMIZAM raste kako igra odmiče!

Autor:

Sport

05.09.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred meč sa Džonom Milmanom u četvrtfinalu US Opena Novak Đoković kaže da je zadovoljan trenutnom formom i da očekuje da će dobro odigrati za polufinale poslednjeg Gren slema u sezoni.

Đoković tempira formu!

- Osetio sam da mi je u prvim rundama igra bila lošija i da nije bila na nivou. Nisam bio konstantan ali moj poslednji meč sa Gaskeom i Žoaom Sousom sam bio veoma dobar. Zadovoljan sam svojom igrom u ovom trenutku i spreman sam da odigram dobro u četvrtfinalu- rekao je Novak Đoković.

Smatra da je teško podizati formu iz meča u meč.

- U nekoliko situacija tokom moje Grend slem karijere mi se dešavalo slično. Imao sam ozbiljne testove na početku takmičenja i onda kako sam pobeđivao osećao sam da mnogo bolje udaram lopticu i da igram tenis na pravom nivou- rekao je srpski najbolji teniser.

Đoković je govorio o tome koliko mu znači osvojena titula na Vimbldonu.

 - Osetio sam veliko olakšanje kada sam osvojio Vimbldon ove godine, jer je to bio period od poslednjih nekoliko godina u kom sam prolazio kroz povredu i pokušavao sam da inspirišem sebe da se vratim na staru stazu kako bih pobeđivao na velikim turnirima i kako bih bio među najboljim igračima na svetu-kaže Đoković koji bi osvajanjem US Opena došao do 14. Grend slem titule. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading