JA SAM TATA BROJ JEDAN!

Autor:

Sport

05.09.2018

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ponovo gazi rivale na terenu, s tim da mu tenis više nije jedina preokupacija u životu. Često je kritikovan da su mu se poremetili prioriteti rođenjem sina Stefana (3) i ćerkice Tare (1), ali izgleda da je konačno našao balans.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

LAKU NOĆ, DECO

Kada je prošao u četvrtfinale US opena pobedom nad Portugalcem Žoao Souzom sa 6:3, 6:4, 6:3, Nole je otkrio na koji način je rasporedio fokus kad sa druge strane mreže ne stoji protivnik.

- Kad dođem kući, tenis više nije najvažniji i ja za porodicu nisam najbolji teniser. Tamo sam tata broj jedan. Prvo moram da uspavam decu, a tek posle mogu da gledam mečeve, da ih analiziram i da slušam komentare stručnjaka - istakao je Đoković na pitanje da li će gledati duel između Rodžera Federera i Džona Milmana.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole

RODŽER POBEGAO

A imao je Novak šta da analizira pred četvrtfinale US opena jer je umesto starog znalca za današnjeg rivala dobio gotovo nepoznanicu. Svi su u Njujorku očekivali 47. klasik između Đokovića i Federera, ali je Švajcarac bukvalno pobegao od našeg asa. Naime, Milman je do pobede sa 3:6, 7:6, 7:5, 7:6 došao više zahvaljujući Rodžerovoj lošoj igri, nego svojim dobrim potezima. O tome svedoči čak 76 Federerovih neiznuđenih grešaka i deset dvostrukih promašaja prilikom servisa.

Tako ćemo u borbi za polufinale gledati tek njihov drugi međusobni duel, a Nole je ove godine u Kvinsu Milmanu prepustio samo tri gema. Ukoliko Australijanac ne napravi novo iznenađenje i Srbin prođe u polufinale, biće na dva koraka od treće titule na US openu, a ukupno 14. grend slema. Tu bi mu potencijalni rival bio bolji iz meča između Hrvata Marina Čilića i Japanca Keija Nišikorija, dok je za očekivati da do finala kroz drugu polovinu kostura prođe Španac Rafael Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading