NOLE LAKO DO DRUGOG KOLA: Đoković bolji od Fučoviča!

Autor:

Sport

28.08.2018

21:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo US Opena nakon pobede nad Mađarom Martonom Fučovičem sa 3:1 po setovima (6:3, 3:6, 6:4, 6:0).

Novak Đoković

Nakon što je do prvog seta stigao prilično lako u drugom mu je protivnik napravio velike probleme i stigao do izjednačenja u ukupnom rezultatu (1:1). Ipak, ključni set u ovom meču svakako je bio treći kada je Mađar imao brejk prednosti, ali se Nole u pravom momentu vratio i stigao do 2:1. Poslednji poen najbolje je oslikao celu situaciju kada je naš as dva puta odbranio smeč protivnika koji je nakon toga lopticu poslao u aut.

Treći set predstavljao je čistu rutinu za Novaka, a priveo ga je kraju za svega 37 minuta i sa 6:0 zakazao duel sa Tenisom Sandgrinom, koji je nešto ranije ovog utorka bio bolji od Viktora Troickog, pa će tako Nole imati priliku da osveti još jednog našeg tenisera. Đoković je na ovogodišnjem Vimbldonu poslednji put odmerio snage sa Amerikancem. Podsetimo, Nole je osvojio najprestižniji grend slem ove godine, a Sandgrin je bio jedna od prepreka ka trofeju. Nadamo se da će takav scenario ponoviti i na US Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading