BIVŠI IZNEROV TRENER: Đoković favorit na US openu!

Autor:

Sport

24.08.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji teniser, a kasnije i trener Amerikanca Džona Izneram Džastin Gimelstob, rekao je da na ovogodišnjem US openu najveće šanse za trofej ima - Novak Đoković.

Novak Đoković

Gimelstob, koji radi kao analitičar za američki ESPN, govorio je za Njujork Post o predstojećem US Openu, a kao igrača sa najvećim šansama za osvajanje titule izdvojio je najboljeg srpskog tenisera:

- Definitivno, bez ikakve sumnje, Novak je favorit za osvajanje titule u Njujorku. Nole se vratio. Kretanje, brzina, konstantnost, dubina udaraca, ritam servisa, čvrstina i samopouzdanje - sve to je pokazao protiv Rodžera Federera u finalu Mastersa u Sinsinatiju. On je najbolji igrač svoje generacije na tvrdim podlogama i mečevima na pet setova će mu odgovarati. Spreman je i gladan uspeha - rekao je Gimelstob.

Podsetimo, Đoković je na nedavno završen mastersu u Sinsinatiju stigao do jedinog trofeja koji mu je nedostajao u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading