Ministar Ljajić otvorio teniski teren u Kosjeriću!

Autor:

Sport

22.08.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić otvorio je danas teniski teren i obišao obnovljene fudbalske terene i olimpijski bazen u Kosjeriću za koje je ova opština dobila 11,5 miliona dinara na konkursu ministarstva.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Rasim Ljajić

Ljajić je naglasio da Kosjerić ima potencijala za razvoj seoskog sportsko-rekreativnog turizma i da će u tome imati uvek podršku Ministarstva turizma.

- Svi potencijali moraju se staviti u funkciju ekonomskog razvoja opšstine, kako bi se ovaj kraj oživeo i zaustavio odliv stanovištva u veće gradove. Ulaganje u sportsku infrastrukturu preduslov je da što više sportskih klubova dolazi ovde na pripreme - rekao je Ljajić.

Najavio je da će se naredne godine krenuti i sa izgradnjom sportskog sela čime će se zaokružiti sportska infrastruktura u Kosjeriću.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Rasim Ljajić


Ministar je rekao i da je odobren i projekat adaptacije starog hana u Kosjeriću u vizitorski centar u koji će ministarstvo uložiti 10 miliona dinara.

- Biće to još jedan sadržaj koji će upotpuniti turističku ponudu Kosjerića - zaključio je Ljajić.

Lepa vest za stanovnike Kosjerića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading