Đoković otkrio gde čuva trofeje

Autor:

Sport

21.08.2018

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je osvojio 70. trofej u Sinsinatiju, ali da je skroman i na zemlji govori i njegova izjava o svim tim trofejima koje je osvojio tokom karijere.

Novak Đoković

Đoković sa porodicom živi u Monte Karlu, ali i dalje redovno svraća u svoj rodni Beograd gde i čuva kolekciju svojih priznanja:

- Moja soba sa trofejima je manja nego Rodžerova, Rafina i Konorosva. Ali, naravno da vodim računa o mojim peharima. Većina je, u stvari, u Srbiji. Moji roditelji, pogotovo moj otac, veoma su ponosni na njih i čuvaju ih. Imamo teniski klub u Beograd i malu sobu sa trofejima i tu ih čuvamo - otkrio je Novak Đoković.

Srpski as je na sedmom mestu večne liste tenisera po broju osvojenih trofeja, ali vrlo brzo će napredovati. Ispred njega su Džimi Konors sa 109 pehara, Rodžer Federer sa 98, Ivan Lendl 94, Rafael Nadal 80, Džon Mekinro 77 i Rod Lejver sa 74 trofeja.Novak Đokovi 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading