NOVAKOV "DŽELAT" NEZAUSTAVLJIV: Pao i bivši šampion Rodžers kupa!

Autor:

Sport

11.08.2018

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki teniser, Stefanos Cicipas savladao je prošlogodišnjeg šampiona, Nemca Sašu Zvereva u četvrtfinalu Rodžers kupa u Torontu posle preokreta.

RepublikaFoto: AP/Tanjug
Mladi Grk napravio iznenađenje!

Cicipas je od trećeg tenisera sveta bio bolji posle dva časa i 29 minuta igre rezultatom 3:6, 7:6(11), 6:4.

Zverev je krenuo silovito, na startu je napravio brejk i uspeo da rutinski dobio prvi set.

Drugi set je krenuo sjajno za Nemca, 4:1 vodio bivši šampion Rodžers kupa, međutim od tog trenutka mladi Grk pokazuje zašto ga mnogi smatraju najperspektivnijim teniserom. Uspeva da se vrati i naopravi preokret za tajbrejk koji dobija rezultatom 13:11.

Treći teniser sveta nastavio je da igra dobro, međutim Cicipas je iskoristio svaku priliku koja mu se pružila, a spasao je nekoliko brejk prilika i ostao smiren pri svom servisu, a prvu meč loptu odmah iskoristio.

Ovo će biti prvo polufinale u karijeri za 19-godišnjeg grčkog tenisera i najveći uspeh u karijeri, a u tom meču sastaće se sa finalistom Vimbldona Južnoafrikancem Kevinom Andersonom, koji se nalazi u četvrtfinalu dubla sa Novakom Đokovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading