NADAL PONOVO HVALI NOLETA: Đoković je osvojio Vimbldon, zar to nije dovoljno?

Autor:

Sport

06.08.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji španski teniser i reket broj jedan na svetu Rafael Nadal smatra da se Novak Đoković vratio u staru formu osvajanjem titule na Vimblodnu i da ga čeka još mnogo uspeha.

Novak Đoković i Rafael Nadal

Pred početak Rodžers kupa koji se ove godine igra u Torontu Španac je pored svoje igre komentarisao i partije koje u poslednjih par meseci pruža srpski as. Nije Rafa štedeo na pohvalama.

- Osvojio je Vimbldon pre nekoliko nedelja – da li očekujete nešto više? To je to - rekao je Nadal pred Masters u Torontu.

Ni Nadalu povratak posle povreda nije stran, pa najbolje zna koliko je teško bilo Đokoviću da ponovo počne da prikazuje dobar tenis.

- Bio sam u toj situaciji nekoliko puta tokom svoje karijere, ne samo jednom. Znam kako sve funkcioniše. Jedino što vam je potrebno jeste zdravlje, a ako ste motivisani da se vratite, nećete zaboraviti kako se igra tenis - naveo je Španac.

Podsetimo, na turniru u engleskom Vimbldonu Novak Đoković je u polufinalu eliminisao "bika sa Majorke", a kasnije u borbi za trofej Nole je bio bolji od Kevina Andersona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading