Đoković sumirao utiske: Konačno se sve posložilo, čestitke za Modrića i ceo tim Hrvatske!

Autor: RTS

Sport

16.07.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković je u emisiji "Oko magazin" na RTS-u analizirao svoje učešće na tek okončanom Vimbldonu, ali i još jednom uputio čestitke fudbalskoj reprezentaciji Hrvatske na osvojenoj srebrnoj medalji na fudbalskom Mundijalu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković: Hvala svima koij su me podržavali u prethodnom periodu

- U poslednjih nekoliko nedelja stvari su mi se skockale, uspeo sam da uspostavim kontrolu nad sobom i svojim emocijama, da očvrsnem, da dokažem sebi da mogu. Dosta sam sumnjao tokom pauze da li mogu da se vratim na taj nivo i ta pobeda protiv Nadala značila mi je iz mnogo perspektiva. Ne samo za ulazak u finale, već da osetim polet - istakao je Đoković.

On je rekao da očekuje da igra dobar tenis i u narednim godinama, kao što trenutno čini i Švajcarac Rodžer Federer.

- Da, verujem da ću igrati još dugi niz godina, dok god u meni postoji ta iskra, varnica, strast ljubavi prema sportu. Uz to je veoma bitna i važna podrška mojih najbližih ljudi, koju imam na pretek i bez njih bi mi sve bilo otežano - objašnjava Đoković, a onda je prokomentarisao i Modrićev podvig sa reprezentacijom Hrvatske.

On je nakon toga prokomentarisao učešće Hrvatske na SP u Rusiji i dobre igre Luke Modrića, koji je ranije i uputio reči podrške uz želju da trijumfuje na Vimbldonu.

- Čestitao bih i Luki Modriću i celoj reprezentaciji na izvanrednom uspehu i jako je lepo videti da tako mala zemlja ostvari tako veliki uspeh na svetskoj smotri, da li je to tenis, vaterpolo, košarka. Lepo je da se ostvaruju svetski uspesi i da individualci budu prepoznati kao najbolji igrači prvenstva - dodao je Đoković.

Nole se na kraju zahvalio i svima koji su ga podržavali i tokom kriznog perioda koji je iza njega, kada je češće gubio, nego pobeđivao.

- Pratim sve reakcije ljudi i jako sam zahvalan što sa mnom proživljavaju trenutke na terenu. Hvala još jednom, uz obećanje da ću dati sve od sebe da se ponovo svi zajedno radujemo - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading