NIŠIKORI O NOVAKU: Bio je agresivan, ima šanse da osvoji Vimbldon

Autor:

Sport

11.07.2018

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanski teniser Kei Nišikori rekao je posle poraza od Novaka Đokovića u četvrtfinalu Vimbldona da je srpski teniser igrao najbolje u ključnim trenucima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kei Nišikori

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u četvrtfinalu Vimbldona pobedio je Japanca Keija Nišikorija sa 6:3, 3:6, 6:2, 6:2 i prvi put od US Opena 2016. godine plasirao se u polufinale nekog Gren slem turnira.

Nišikori je u trećem setu imao priliku za brejk, ali je izgubio svoj servis.

- Verovatno je to bila prekretnica. To je bila najveća šansa koju sam imao na meču. Novak je u tim trenucima igrao odlično. Znao sam da neće biti lako, pokušao sam da ga slomim servisom, nisam uspeo i on je to iskoristio. Uz to, igrao je agrsivno i nije mi dao da lako stignem do poena. U suštini, to su bile ključne stvari koje nisam mogao da kontrolišem - rekao je Nišikori.

Japanac je prokomentarisao i stav Endija Marija, koji je rekao da je Đoković sposoban da pobedi Nadala na putu do titule.

- Da, isto to mislim. Nije lako igrati protiv njega. Mislim da ima dobre šanse da osvoji turnir - zaključio je Nišikori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading