ĐOKOVIĆ: Isti sam kao pre

Autor:

Sport

11.07.2018

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle plasmana u polufinale Vimbldona i pobede nad Nišikorijem, Novak Đoković je dao izjavu u kojoj se osvrnuo i na sudijske opomene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Sjajno je biti medju četiri najbolja na grend slemu. Podizao sam svoju igru i formu u poslednjih nekoliko nedelja, moj nivo tenisa je sve bolji u odnosu na pre dva meseca. Dobro sam odigrao turnir u Kvinsu, sve izgleda bolje. Bolje se osećam iz meča u meč, dostižem vrhunac igre u pravom momentu. Nije prvi put da igram u polufinalu ovog turnira, ali sam u završnici posle izvesne pauze i uživaću u tome - rekao je Djoković.

On je rekao da je odigrao pametno i da se nada da će ponoviti takvu igru u narednim mečevima.

- Zahvalan sam što sam igrao na ovom terenu koji volim i što se takmičim na visokom nivou. Pokušavam da udjem u najbolju formu na najvećim turnirima, a nema mnogo većih od Vimbldona -naveo je Djoković.

Najbolji srpski teniser je opomenut tokom meča, a uhvaćen je i detalj kada je lopticom zamahnuo u pravcu sudije:

- Mislim da nisam zaslužio opomenu. Nisam oštetio reket kada sam ga bacio, što samo govori o intenzitetu kojim sam ga bacio. Isto je uradio i Nišikori pa nije opomenut, ali to je sada iza nas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading