NOLE SE NADA: Verujem da ću protiv Nišikorija igrati na Centralnom terenu

Autor:

Sport

10.07.2018

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da se nada da će meč četvrtfinala na Vimbldonu protiv Keija Nišikorija igrati na Centralnom terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković pita organizatore zašto ne igra na Centralnom terenu

Đoković je u osmini finala lako nadigrao Rusa Karena Hačanova.

- Svakako da je period pred Rolan Garos i Vimbldon ove godine bio poprilično drugačiji za mene nego bilo kada ranije, naravno zbog svih okolnosti u prethodnih godinu dana... Povrede, operacije i tako dalje. Ali, isto tako osećam da mi se nivo tenisa u poslednjih mesec i po dana veoma primakao onom nivou na kom i želim da budem - rekao je Đoković.

Njegov duel sa ruskim teniserom završen je u kasnim večernjim satima, a da se odužio verovatni bi bio prekinut zbog mraka.

- Posle meča sam čuo da su organizatori planirali da otkažu moj meč da su Gael Monfis i Kevin Anderson ušli u peti set. Srećom po mene to se nije dogodilo. Zamalo dve godine zaredom isto da mi se dogodi. Drago mi je što sada razgovaramo, a ne sutra, posle mog plasmana u četvrtinu finala - naveo je srpski teniser.

On veruje da će protiv Nišikorija igrati na Centralnom terenu.


- Naravno, opcija da vas prebace na Centralni teren uvek postoji, to je nešto što sam i priželjkivao. Opet, kao i prošle godine, rekli su mi da ne mogu da prebace moj meč na neki drugi teren zbog prodatih karata. Pretpostavljam da su uticali i još neki faktori... Nadam se da ću u sredu igrati na Centralnom. Sviđaju mi se šanse u meču sa Nišikorijem. Igrao sam veoma dobro i u Kvinsu pre dolaska ovde. Do sada, sva četiri duela bila su veoma, veoma dobra za mene. Nisam proveo previše vremena na terenu. Osećam se psihički spremno, fit sam i pozitivan - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading