"Uniklo" oblači Federera: ŠVAJCARAC VRAĆA I LOGO OD NAJKIJA!

Autor:

Sport

03.07.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanski proizvođač sportske opreme "Uniklo" novi je tehnički sponzor švajcarskog tenisera Rodžera Federera, a jedan od najboljih tenisera ikada je raskinuo ugovor sa "Najkom", a čak će im vratiti i logo u vidu inicijala koji je koristio prethodnih godina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer iznenadio sve sa novom opremom

Švajcarac je potpisao ugovor na 10 godina vredan tačno 300 miliona dolara, a ugovor će biti važeći i po okončanju njegove profesionalne karijere.

Japanci su Federeru ponudili 200 miliona više od "Najkija", sa kojim je "Fedeks" prekinuo ugovor nakon 24 godine saradnje!

"Najki" i dalje poseduje prava na njegov logo "RF", ali Federer očekuje da ga ubrzo vrati u svoj posed. 

- Nadam se pre nego kasnije, da će "Najki" biti dobar i pomoći u tom procesu. To mi je vrlo važno, pre svega zbog navijača. To je proces, dobre vesti su da će u jednom trenutku opet biti moj. To su moji inicijali - rekao je Federer. 

Federer neće biti u kompletnoj opremi "Unikla", i dalje će da nosi "Najki" patike jer japanski proizvođač ne pravi obuću za tenisere. 

- Nisam pokidao veze, imam duboke korene sa "Najkijem". Imali smo sjajnu saradnju u poslednjih 20 godina. Ali sve je otvoreno. Videćemo koje ću patike nositi u budućnosti, "Najki" je pokazao interesovanje, ali i drugi - dodao je Švajcarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading