Đoković nakon Verdaska: NE ŽELIM OVDE DA SE ZAUSTAVIM!

Autor:

Sport

03.06.2018

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković bio je silovit u meču osmine finala Rolan Garosa protiv Španca Fernanda Verdaska sa 3:0 u setovima. Nole je izjavio da plasman u četvrtfinale jeste dobar rezultat, ali da ne namerava da se tu zaustavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković: Čekinata i ja se dobro poznajemo

Đoković je rekao da je za pobedu protiv Verdaska bio presudan prvi set.

- Početak meča je bio fizički izuzetno zahtevan. Prva tri gema su trajala 30 minuta. Verdasko me je primorao da naporno radim i mislim da je prvi set bio ključan. Veoma sam srećan zbog današnjeg izdanja, posebno u trećem setu. Osećam se dobro, iako sam u prethodnom meču igrao četiri sata i to je pozitivno - rekao je Đoković.

Naredni protivnik Italijana je Marko Čekinato, koji je šokirao Belgijanca Davida Gofana. Đoković se nije sastajao sa njim u zvaničnim mečevima, ali se oni vrlo dobro poznaju.

- Mnogo sam trenirao sa Čekinatom u prošlosti, pa i ove godine pre turnira u Monte Karlu. Ovo je sjajn turnir za njega, zaslužuje poštovanje i ozbiljno ću pristupiti sledećem meču.

Nole je rekao da nema nameru da se zaustavi u ovoj fazi takmičenja, već želi da se domogne same završnice.

- Kada se u obzir uzmu sve okolnosti koje su me pratile u proteklih godinu dana, četvrtfinale Grend slema je odličan rezultat. Cenim to, ali ne želim da se zaustavim u četvrtfinalu - poručio je najbolji srpski teniser.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading