Beker ponovo pecka našeg tenisera: ĐOKOVIĆ BI BIO PROSEČAN IGRAČ DA NIJE TRENIRAO HILJADE I HILJADE SATI!

Autor:

Sport

31.05.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prođe bukvalno dan da Boris Beker ne uzme u usta svog bivšeg učenika Novaka Đokovića, kog više kritikuje nego što ga hvali. Nemčevi komentari često su sujetni i omalovažavajući, upravo tu negde na granici je i poslednji koji je legendarni nemački teniser ispalio na račun srpskog asa.

Đoković iz dana kada je sarađivao sa Bekerom

ČOVEK PERFEKCIONISTA

- Novak bi bio običan, prosečan igrač da nije trenirao hiljade i hiljade sati... Đoković je čovek perfekcionista, da nije imao takav stav nekoliko godina, ne bi ostvario sve one strašne rezultate. On je bio kao mašina kada je bio na vrhuncu, a naporan rad mu je to omogućio - ističe Beker.

12 grend slem trofeja ima Novak

Nemac i Srbin sarađivali su u periodu od 2013. do 2016. godine i Nole je upravo tada osvojio polovinu svojih grend slem trofeja, čak šest od ukupnih 12. Beker je takođe razočarao armiju Đokovićevih navijača nakon što ga je još pre početka Rolan Garosa otpisao u jurišu na trofej, istakavši da je Rafa bez premca i da niko nema šta da traži protiv njega, pa čak ni Novak, koji je krenuo put povratka na tron.

ZVEREV PRE NOLETA

- Svakako da nije lako biti najbolji. Morate mnogo, mnogo da se žrtvujete, mnogo da ponavljate, mnogo da radite i upravo zbog toga je mali broj onih koji stignu do vrha. Novaku ne želim ništa drugo osim najboljeg, s kim god da igra, želim mu da pobedi, osim protiv Zvereva. A što se tiče favorita u Parizu, mislim da tu nema dileme. Rafu, ako bude zdrav kao što jeste, niko nema šanse da pobedi" rekao je Nemac za CNN.

Sve što Beker priča jasna je potvrda da mu je krivo što ga je Nole otpustio i da to ne može da preboli.

Beker: Noletu želim da pobeđuje sve, samo ne Zvereva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading