ĐOKOVIĆ SUROVO ISKREN: Niko me ne tera da igram tenis

Autor:

Sport

09.05.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio da nema nameru da se povuče iz ovog sporta posle serije poraza u ovoj godini.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković je zaustavljen već u 2. kolu Madrida

Đoković je zaustavljen u drugom kolu mastersa u Madridu. Bolji od srpskog tenisera bio je Britanac Kajl Edmund, koji je slavio 6:3, 3:6, 6:3.

- Nije smak sveta. Igram tenis dugo godina i bio sam veoma uspešan. Uvek se trudim da to upamtim. Istovremeno, niko me ne tera da igram i dalje, već to radim zato što volim i želim. Kada igram - srećan sam. I dok god budem srećan, igraću - rekao je Đoković nakon meča sa Edmundom. 

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Srpski teniser je potom pohvalio Edmunda.

- Napredovao je – njegov forhend je očigledno veliko oružje, ali je mnogo napredovao na bekhendu, posebno po paraleli. Nekoliko izuzetno bitnih poena je osvojio tim udarcem. Odigrao sam dva teška meča, a Kajl je bio bolji igrač u važnim trenucima. Kod rezultata 3:4 bilo je nekoliko loših odskoka loptice, pogađao je linije i ispustio sam gem. U sledećem je servirao novim lopticama, ubacio četiri prva servisa i pobedio. Bilo je blizu, ali to je tenis - istakao je Đoković.

Srpski teniser bi posle ovog poraza mogao da se nađe na 18. mestu ATP liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading