Marej preskače Vimbldon?

Autor:

Sport

09.05.2018

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada najbolji teniser sveta Endi Marej oporavlja se od povrede kuka, ali prema poslednjim informacijama oporavak ne ide baš u najboljem smeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

Britanac se skoro vratio treninzima s reketom i plan njegovog tima bio je da se vrati za sezonu na travi, odnosno Vimbldon.

Međutim, mediji u Velikoj Britaniji pišu da je došlo do komplikacija i Mareju je sada učešće na Vimbldonu pod znakom pitanja.

Rekovalescenija britanskog tenisera je odlično tekla do pre dve sedmice. Od tada Marej ne trenira, ne pojavljuje se u klubu, ali i na sponzorskim i humanitarnim događanjima.

- Ovaj put je sve komlikovanije. Sada se pojavljuju padovi u kondiciji, oporavak strašno dugo traje i mnogo je problematičnije od povrede leđa 2013. Tada sam se vratio brzo nakon operacije - rekao je Marej, prenose ostrvski mediji.

Endi je poslednji meč odigrao upravo na prošlogodišnjem Vimbldonu, a najprestižniji teniski turnir na svetu se ove sezone igra od 2. do 15. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading