Henman zna Noletu boljku: MORA DA PORADI NA FIZIČKOJ SPREMI

Autor:

Sport

04.05.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser iz Velike Britanije Tim Henman, koji je zauzimao četvrto mesto na ATP listi tokom svoje igračke karijere, kaže da Novak Đoković mora da poradi na svojoj fizičkoj spremi i da pobedi neke mečeve kako bi povratio samopouzdanje.

RepublikaFoto: Starsport
Đoković radi na popravljanju fizičke spreme

- Realnost sa igračima je ta da svi moraju da budu stoprocentno zdravi. Postoje neki mnogo teški mečevi i, ako niste sto posto spremni, nećete moći da se takmičite - rekao je Henman.

Britanac je ovom izjavom aludirao na svog sunarodnika Endija Marija, ali i na najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića. 

- Đoković je dugo vukao problem sa laktom, ali sada izgleda kao da je spreman i čak je i odigrao neke mečeve na šljaci. On mora da poradi na fizičkoj spremi i pobedi neke mečeve kako bi opet mogao da počne da razmišlja o osvajanju titula na najvećim turnirima - izjavio je Henman za "Express sport". 

Henman je izjavio da veruje da će Nadal i u budućnosti ostati neprikosnoven na prvom mestu.

- On je stvarno neverovatan. Ne samo zbog njegovog kvaliteta već i fizikalija. Oporavio se od povrede i odmah osvojio Monte Karlo i Barselonu. Glavni je favorit, kao i uvek, za osvajanje Rolan Garosa - zaključio je jedan od najvećih britanskih tenisera ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading