S NOLETOM SE SPRDAJU TROICKI I BRAĆA TRIFUNOVIĆ

Sport

03.05.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ishrani Novaka Đokovića godinama diskutuje cela srpska javnost, a sada su s njim počeli da se sprdaju i njegovi najbolji prijatelji poput Viktora Troickog!

RepublikaFoto: Instragram Printscreen
Novi nutricionista i life coach Viktora Troickog: Peppe i Gmaz. Samo meso, samo vrhunski rezultati: Holesterol za prvih 10 - napisao je Sergej uz zajedniču fotografiju

Naime, Vića se u Istanbulu sreo sa glumcima Sergejem i Branislavom Trifunovićem, a uz zajedničku fotografiju sa oglodanim kostima dodali su i komentar: "Novi nutricionisti i lajf kouč srpskog tenisera - Pepe i Gmaz. Samo meso, samo vrhunski rezultati. Holesterol za prvih 10!"

 

I LAJOVIĆ PROZIVAO

Bila je to jasna prozivka u kojoj se aludira na Novakovu vegeterijansku ishranu i prisustvo španskog gurua Pepea Imaza u njegovom timu. Ni to im nije bilo dovoljno, pa su objavili i snimak gde Troicki halapljivo jede meso uz komentare da se zato i plasirao u drugo kolo turnira, a vidi se da u svemu učestvuje i još jedan srpski teniser Dušan Lajović.

RepublikaFoto: Instragram Printscreen
Viktor Troicki

NE PRATIM VESTI

Sigurno je da se trenutno 12. teniseru na ATP listi ovaj pokušaj duhovitosti nije svideo, što je dokazao i negodovanjem zbog pitanja o ishrani kada se pojavio pred srpskim novinarima u Beogradu.

- Nemam ništa da kažem. Ne bih želeo da diskutujem o tome, nažalost, svi mogu vrlo lako da izvrnu informaciju i to rade dve godine. Zadržao bih za sebe detalje. Ne pratim vesti godinama, to ne utiče na mene direktno, samo na ljude u mojoj blizini. Pridržavam se samo onoga što mislim da je najbolje za mene, kao osobu i tenisera - zagonetan je bio Novak po pitanju vegetarijanstva i ortoreksije, zavisnosti od zdrave hrane.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading