Đere izbacio trećeg nosioca turnira u Istanbulu

Autor:

Sport

02.05.2018

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laslo Đere nastavio je sa odličnim igrama na ATP turniru iz serije 250 u Istanbulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Laslo Đere

Srpski teniser je u drugom kolu bio bolji od trećeg nosioca Andree Sepija nakon velike borbe u tri seta.

Đere je loše započeo meč i nakon osam minuta igre gubio je sa 3:0, uz dva brejka zaostatka. Međutim, vrlo brzo se situacija na terenu drastično promenila. Italijan je počeo da greši, Đere je stabilizovao igru i počeo da ređa vinere, i na neverovatan način došao do narednih šest gemova i vođstva od 1:0.

U drugom setu obojica igrača su uz manje ili više muka držali svoj servis, pa je pobednik dobijen posle taj-brejka. Sepi je poveo sa 5:1, Đere se vratio na 5:4, ali se potom u narednom poenu okliznuo, što je donelo prednost Italijanu a kasnije i izjednačenje na 1:1.

Nakon lekarske intervencije između setova, Đere je zaigrao bolje i napravio brejk, ali je Sepi odmah uzvratio. Peti reket Srbije je potom propustio nekoliko prilika za novi brejk, ali je u osmom gemu uspeo da oduzme servis svom protivniku i završi meč nakon dva časa i 18 minuta borbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading