Marej pitao Nadala za savet, a Španac mu poručio sledeće....

Autor:

Sport

20.04.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Španac Rafael Nadal priznao je da je dao savet Endiju Mareju kako je najbolje da se posle povrede vrati na teren.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nadal je imao šta da poruči Mareju

Marej se oporavlja posle operacije kuka, a nedavno je razgovarao sa Nadalom.

- Ponekad pričam sa Endijem oko nekih dešavanja ili oko terapije koju sam imao. Pitao me je neke stvari, a rekao sam mu za ono što je meni pomoglo. On ima svoj tim i oni će na kraju odlučiti - rekao je Nadal i nastavio:

- Bio sam u toj situaciji. Znam koliko je teško i frustrirajuće kada svaki dan radite i ne vidite kako da se oporavite. Ne vidite nikakav napredak, ali onda jednog dana ćete probati nešto, neki tretman i jednog dana će vam biti bolje. To je ono što mu iskreno želim jer on veoma bitan za ATP tur.

Još nije poznato kada će se Marej vratiti na teren, a očekuje se da Britanac zaigra na Rolan Garosu.


- Glavna stvar je da budete zdravi. Povratak nije lak, i nije bitno da li to potraje malo duže, bitno je da ste zdravi. Ako Endi bude zdrav, vratiće se. Možda neće pobeđivati prve nedelje, ali neće zaboraviti da igra tenis, to zna on a znaju i svi. Ako bude zdrav, boriće se za one najveće trofeje. Ako niste potpuno zdravi možete da igrate, ali ne možete da igrate na onom nivou na kom Endi ili ja želimo- zaključio je Rafa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading