Novak još ne zna Barselona ili Budimpešta, IPAK ZNA VAŽNIJU STVAR

Autor:

Sport

19.04.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković i Marjan Vajda nastaviće saradnju najmanje do kraja sezone na šljaci, odnosno Rolan Garosa.

Novak Đoković i Marijan Vajda

Nekadašnji prvi igrač sveta je posle poraza od Dominika Tima u osmini finala Mastersa u Monte Karlu potvrdio da se sa slovačkim trenerom dogovorio da ostane u njegovom timu, ali i da će sledeće nedelje učestvovati na turniru na šljaci.

- Sutra ću da odlučim. Sigurno igram sledeće nedelje. Možda će to biti turnir u Barseloni, možda i u Budimpešti. Nadam se da ću dobiti specijalnu pozivnicu - rekao je Đoković i dodao:

- Radim na tome da najboljii budem na na Rolan Garosu. Međutim, želja mi je da imam svežine i na Mastersima.

Novak je istakao da veruje u svoju igru i osvrnuo se na duel sa Timom.

- Verujem u sebe i svoju igru i u to da će viši nivo tek uslediti. Imam prostora za napredak i da  se vratim u nekadašnju formu. Protiv Tima sam bio na dosta visokom nivou. Meč je bio neizvestan i zbog toga sam srećan. Imao sam šanse koje nisam iskoristio. Dominik je bio bolji kada je to bilo potrebno, ali drago mi je da napredujem iz dana u dan -  naglasio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading