HRVAT HVALI SRBINA - Ljubičić: Biće Novak onaj stari

Autor:

Sport

17.04.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener najboljeg švajcarskog tenisera Rodžera Federera, hrvatski stručnjak Ivan Ljubičić, izjavio je da je samo pitanje vremena kada će Novak Đoković da se vrati u svetski vrh.

Đoković je u prvom kolu Monte Karla pobedio Dušana Lajovića

Đoković je zbog povrede dosta pauzirao, a trenutno igra na mastersu u Monte Karlu. Đoković, koji je nekada bio prvi teniser na ATP listi, trenutno je 13. teniser sveta.

- Zaboravljate da je bio povređen, imao je operaciju, a za to je potrebno vreme. Novak je izgubio u prvim kolima Indijan Velsa i Majamija, mada je samo pitanje vremena kada će se se vratiti na stare staze - rekao je Ljubičić.

On je istakao da najboljeg tenisera sveta Rafaela Nadal očekuje teška sezona na šljaci. Španac je prošle godine osvojio Monte Karlo, Barselonu, Madrid i Rolan Garos, a u Rimu igrao četvrtfinale. 


- Rafin period dolazi, a prošle godine je bio jako dobar. Sada je pod pritiskom, jer mora da odbrani svoje rezultate i poene. Nalazi se u odličnoj formi i favorit je u Monte Karlu, koji je osvojio deset puta -jasan je Ljubičić. 

Đoković će u 2. kolu mastersa u Monte Karlu igrati protiv Borne Ćorića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading