VAJDA ČUPA NOLETA IZ KANDŽI GURUA!

Sport

08.04.2018

16:40 >> 16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener našeg asa Marjan Vajda pridružio mu se u Marbelji, gde pokušavaju da obnove saradnju, uprkos snažnom uticaju Pepa Imaza

Novak Đoković i Marjan Vajda

Fantastične vesti stižu iz Marbelje! Srpskom teniseru Novaku Đokoviću pridružio se njegov bivši trener Marijan Vajda u Španiji, a šansa da obnove saradnju veća je iz dana u dan.

Naime, posle dugog ubeđivanja slovački stručnjak koji je Novaka i vinuo u sam vrh svetskog tenisa pristao je da ga poseti i razgovara sa njim, uprkos tome što je tamo i guru Pepe Imaz, koji i dalje u kandžama drži našeg posrnulog asa. Novak i Marijan sarađivali su čak 11 godina i osvojili 67 titula zajedno, a rastali su se u maju prošle godine.

Informaciju da Vajda i Novak provode zajedno Vaskrs u Španiji za Srpski telegraf otkrio je Nikola Pilić. Oni su čak i trenirali zajedno.

IMA SPASA

- Vajda je sa Novakom u Španiji, javljeno mi je. Obradovala me je ta informacija jer ja jesam za ljubav i mir koju propagira Pepe Imaz, ali ne na taj način niti to ima veze sa profesionalnim sportom. Ne menja se pobednički tim. Ja razumem da se neko zasiti istih ljudi, ali stisneš zube i ideš dalje ako oni pozitivno utiču na rezultate - rekao nam je jedan od prvih Novakovih učitelja Hrvat Nikola Pilić.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole/
Priprema za šljaku: Novak i Marko Đoković

Gotovo nikog nije obradovala fotografija Novaka i njegovog brata sa terena u Marbelji, gde su počeli da treniraju na šljaci, pogotovo jer Marko Đoković nosi majicu sa sloganom Pepa Imaza "Ljubav i mir". Takođe, upravo je Imazova akademija stacionirana u Marbelji.

MARKO UZ IMAZA

- Vezan sam za Novaka emotivno, tako da verujem da mu ima spasa i da se može izvući iz svega što ga je snašlo. Mnogo bih se obradovao da se Vajda i zvanično vrati u stručni štab jer mu samo on sada može pomoći. Naravno, najbitnije je i da bude potpuno fizički zdrav, da nema više alibija kad izgubi, već da na teren izađe fit i počne opet da pobeđuje - bez dlake na jeziku je Nikola Pilić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pepe Imaz

Lošim rezultatima i pogrešnim potezima Novak bez sumnje gubi kredibilitet, što Pilića posebno boli.

- On je idol mnogima, mora da pazi na svoj imidž. Bio je najbolji, ne sme da se pojavljuje rovit na turnirima. Nije sigurno zaboravio da igra tenis, tako da verujem da može da se vrati - zaključuje Pilić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading