Armenulić uporedio Tita i Đokovića: Zadovoljan sam što je Novak raskinuo sa Agasijem

Autor:

Sport

01.04.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andre Agasi nije imao šta da nauči Novaka Đokovića i zbog toga je napustio njegov stručni štab, smatra Radmilo Armenulić, jedan od najcenjenijih srpskih teniskih stručnjaka.

RepublikaFoto: Starsport
Radmilo Armenulić

Dok je ceo teniski svet u šoku zbog iznenadnog prekida saradnje između Đokovića i Agasija, Armenulić smatra da je ova vest za Novaka - odlična!

- Bio sam protiv te saradnje od prvog dana, jer Novaku nije donosila ništa dobro. Smatram da Đoković ima sreću što je Agasi otišao, jer ništa nije učinio za njega. Mislim da je Novak više pomogao njemu, napravio je trenera od Agasija - tvrdi Armenulić, a prenose beogradski mediji.

Nekadašnji selektor naše Dejvis kup reprezentacije smatra da Andre Agasi nije znao kako da pomogne Đokoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Agasi i Novak Đoković

- Agasi je otišao, jer nije znao šta da radi. Nikada nije bio trener i nije imao iskustva kako da pomogne Novaku. Đoković igra sa osnovne linije bolje nego što je Agasi igrao, a i ritern mu je bolji. Kako onda da mu pomogne? Nije se snašao i morao je da ode - kategoričan je Armenulić.

On je istakao da je Đokoviću sasvim dovoljan Radek Štepanek za trenera, ali da mu je u ovom trenutku preko potrebna pomoć - nacije.

- Novaku je najviše potrebno da uz njega stane nacija. Danas je Đoković u svetu sinonim za Srbiju, ono što je Tito bio za Jugoslaviju - podvukao je Radmilo Armenulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading