Nole, pojedi ćevape i ne brukaj nas više!

Autor:

Sport

29.03.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka direktora fabrike obuće "Bema" iz Banjaluke Marinka Umićevića da očita bukvicu Novaku Đokoviću zapalila je region.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Upoznali se: Umićević i Novak

Kao i svaki vatreni navijač našeg teniskog asa, više nije mogao da gleda Noletove poraze skrštenih ruku, već mu se obratio otvorenim pismom, koje je munjevito preplavilo internet.

- Zabrinuti smo za tvoje zdravlje kada vidimo na šta ličiš jedući tu travu. Mani se reikija, dođi u Banjaluku na Ćevap fest da pojedeš koliko god možeš. Od banjalučkog ćevapa je bitku izgubio i "Mekdonalds", pa se nadamo da ćeš uz meso povratiti snagu i biti onaj stari. Pozvao sam te da posetiš manastir Sveti Ilija u Krupi na Vrbasu, zapališ sveću, pomoliš se bogu i postaneš opet onaj stari Nole. Naš dika i ponos, a ne da se ovako brukaš, i sebe i nas, a da te deca pamte kao gubitnika. Vrati se pravoslavlju, a ne tim belosvetskim hohštaplerima koji te uče da budeš srećan kad izgubiš - stoji između ostalog u pismu, a za Srpski telegraf je pojasnio i lični interes:

- Kad sramno izgubi, stane mi proizvodnja u fabrici sa 1.200 ljudi. Svi budu u depresiji, a kad pobedi, sve šiba. Zato sam na ulazu u fabriku postavio Đokovićevu sliku. Da motivišem ljude, da mu se naklone do poda iz poštovanja kada prolaze pored njega - dodao je Umićević, koji je Novakovoj deci Stefanu i Tari poslao personalizovane cipelice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading