Poraz Đokovića: Kao uteha ostao dubl

Autor:

Sport

26.03.2018

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đoković, brat najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, nije uspeo da se plasira u prvo kolo čelendžera u Marbelji.

Marko Đoković u društvu Andrea Agasija

Đoković na prvo kolo nekog zvaničnog turnira bilo koje kategorije čeka još od 2014, kada ga je savladao Artur de Gref 2:0.

Ovo je bio drugi meč srpskog tenisera, s obzirom da je u prvom kolu kvalifikacija bio bolji od Španca Injiga Servantesa 2:0 u setovima, ali je onda poražen u drugom kolu kvalifikacija od indijskog tenisera Sumita Nagala sa 2:1 (6:3, 4:6, 6:1).

Dvadesetšestogodišnjaku se ovde ne završava takmičenje u Španiji, s obzirom da u dublu igra sa Karlosom Gomes-Ererom, a sastajuse sa italijanskim parom Boleli/Đanezi. 

Na turniru u Marbelji, koji se igra za nagradni fond od 43.000 evra, Srbiju će još predstavljati i Laslo Djere, koji je drugi nosilac i u prvom kolu sastaje se sa Letoncem Ernestom Gulbisom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading