BIO JEDNOM JEDAN NOLE!

Autor:

Sport

26.03.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio jednom jedan lav, kakav lav, strašan lav, narogušen i ljut sav! Kao iz pesme Duška Radovića bio je Novak Đoković do pre godinu i nešto, a od tada ga nema nigde! Usledila je pauza od osam meseci, operisao je lakat, a umesto velikog povratka, lekciju mu je u Majamiju očitao Benoa Per (6:3, 6:4)! Nekada je Francuz bio kalibar tenisera koji je za našeg asa predstavljao topovsko meso!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Noletovi navijači su sa nevericom ispratili njegov meč, baš kao i iskusni stručnjak Radmilo Armenulić, koji preko Srpskog telegrafa šalje nekoliko saveta nekadašnjem šampionu.

- Bilo mi je mučno da gledam onakvog Novaka. Da ne može da stigne lopte koje mu skraćuje jedan Per. Da greši iz udaraca, a da mu najjači ritern na svetu ne služi ničemu. To nije ni bleda senka onog Đokovića, kojeg poznajemo. Ta kretnja i ti udarci nemaju energiju ni za amaterski tenis. Izgledao je kao dečkić od 15-16 godina, a čini mi se da je izgubio i pet-šest kilograma - osvrnuo se Armenulić na Noletovu igru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Potom je usledio savet iskusnog stručnjaka srpskom teniseru:

- Šta rade njegovi kondicioni trener i fizioterapeut kad je ostao bez snage? Nije Novak zaboravio da igra tenis, ali bolje bi mu bilo da se sabere, da propusti Monte Karlo i da se vrati tek u Madridu. Supruga Jelena ne može da mu pomogne, kao ni menadžer u boksu, oni ne znaju tenis. Andre Agasi nije pravi trener ako je tu samo za grend slemove, a Radek Štepanek očigledno ima privatne preokupacije. Nole bolje sada da sluša oca Srđana, koji je tu ceo život, a onda nek vrati Marijana Vajdu i ceo stručni štab koji ga je doveo i držao na vrhu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading