REČ STRUČNJAKA: Bilo mi je žao da gledam ovakvog Novaka

Autor:

Sport

25.03.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ide Novaku Đokoviću od kada se vratio na teren... Posle duge pauze zbog operacije lakta, Srbin ne uspeva da uđe u formu. Posle lošeg izdanja na turniru u Majamiju, legendarni teniski stručnjak Radmilo Armenulić vidno je zabrinut za našeg asa.

Novak se baš mučio na terenu, a to je posebno pogodilo Armenulića.

- Meni je bilo žao da gledam onaj meč! Čovek je toliko bez snage, da je to strašno. Ne znam uopšte kako je izdržao da stoji na terenu. Nije imao snage da potrči. Servis, ritern, to je sve bilo na najnižem nivou. Teško je dolazio do vazduha. Njegove lopte su spore. Imao sam utisak da jedva čeka da se meč završi - rekao je Armenulić za "Alo".

On se osvrnuo i na Đokovićev stručni štab.

-  Novak trenersku ekipu ni nema! Agasija nema, Stepanek nije otputovao, tu mu je bila samo supruga, koja ne može ništa da mu pomogne. Mora da se osloni na roditelje, jer mu otac daje najbolje savete. Da napravi dužu pauzu, uopšte nije trebalo da izlazi na teren. Đoković mora da razmisli, da vrati stari tim, Vajdu, Amanovića... Ne znam šta rade njegovi kondicioni treneri i fizioterapeuti kada ga onako spremaju - oštar je Armenulić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading