(FOTO) Kao Feniks iz pepela: NOLETOV TRIK IZ OPUSA DEJVIDA KOPERFILDA!

Sport

11.03.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković odigrao je tek četiri meča za ukupno 9 meseci i to na Australijan openu u januaru. Svoj povratak morao je da odloži za još dva meseca zbog operacije lakta, a svoj novi početak obeležio je zanimljivim trikom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak ima još nekoliko trikova u rukavu

On se fotografisao iznad užarenog kamenja i plamena, a obradom fotografije stiče se utisak kao da Nole lebdi i diže se iz vatre, trik koji je mnogo puta izveo najpoznatiji mađioničar današnjice Dejvid Koperfild.

Iako u ovoj slici svakako ima simbolike sa Novakovim ponovnim usponom u tenisu, naš igrač je uputio poruku i samom Koperfildu!

- Ko je još "vatren" ovog vikenda? Dejvide Koperfilde, znam tvoj trik, a ja još ih imam u rukavu. Dolazim da ti ukradem šou u Las Vegasu. Spremi se - poručio je Nole.

On će iskoristiti činjenicu što je slobodan u prvom kolu turnira, pa će posetiti spektakularni nastup u Vegasu i možda odatle preneti na teren neki trik kojim bi mogao da zbuni protvnike.

Novak će u prvom meču, u noći između nedelje i ponedeljka igrati protiv Japanca Tara Danijela, sa kojim se dosad nije sastajao u takmičarskim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading