Povreda jača od želje: Švajcarac propušta dva turnira i ispada iz Top 20!

Autor:

Sport

01.03.2018

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Sten Vavrinka, koji je u karijeri osvojio tri grend slema, propustiće turnire u Indijan Velsu i Majamiju, što će uticati da ispadne iz Top 20 najboljih tenisera.

RepublikaFoto: instagram.com/stanwawrinka85
Vavrinka prvi put od 2012. van 20 najboljih igrača sveta

Vavrinka je propustio šest meseci prošle sezone, vratio se početkom ove godine, ali ne liči na sebe – ispao je u ranoj fazi Australijan opena, u Sofiji jeste stigao do polufinala, ali je u Marseju predao meč Ivaški.

- Teško je vratiti se posle velike operacije i posle nekoliko odigranih turnira i konsultacija sa svojim timom, rešio sam da se vratim treninzima. Igranje mečeva dalo mi je motivaciju da se vratim i da treniram, cilj mi je da se ponovo vratim na najviši nivo i zato moram da radim vredno svakog dana“, kaže Vavrinka i dodaje:

- Moram da budem strpljiv i da dam telu vreme koje mu je potrebno, a moj cilj jeste da se vratim za sezonu na šljaci. Volim taj deo sezone i nadam se da ću biti spreman.

Vavrinka će izgubiti 600 bodova koje je osvojio prošle godine u Indijan Velsu i ispašće iz Top 20 prvi put od 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading