Federer propušta sezonu na šljaci?

Autor:

Sport

31.01.2018

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski teniser Rodžer Federer još nije odlučio da li će učestvovati ove sezone na turnirima koji se igraju na šljaci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Federer razmišlja na kojim turnirima će igrati do kraja sezone

Federer je prošlog vikenda osvojio Australijan open, a još nije odlučio da li će učestvovati na turniru u Dubaiju koji je na programu od 26. februara do 3. marta.

- Pregovaram sa organizatorima turnira. Kada je Australijan open počeo pitao sam ih da li mogu da donesem odluku po njegovom završetku. To je bio savršen scenario za mene, jer bih posle turnira u Melburnu znao kako se osećam i da li postoji bilo kakva povreda. Osim toga, moram da odlučim o sezoni na šljaci, a to su međusobno povezane stvari. Možda ću negde da igram, ali možda ću neko vreme da odmorim - rekao je Federer.

Švajcarac bi u slučaju nastupa na turniru u Dubaiju i dobrih rezultata mogao da se vrati na prvo mesto ATP liste i to prvi put posle 2012. godine.

Federer je prošle sezone propustio sve turnire na šljaci, kao i Rolan Garos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading