Amerikanci stigli na duel Dejvis kupa, IZNER I KVERI ODUŠEVLJENI NIŠOM!

Autor:

Sport

30.01.2018

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvis kup selekcija SAD doputovala je u Srbiju na duel protiv Srbije. Uzdanice gostujuće selekcije Džon Izner i Sem Kveri prepuni su pozitivnih utisaka po dolasku u Niš, gde će ovaj duel biti odigran.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Izner je svoj debi za SAD imao protiv naše selekcije

Tim Sjedinjenih Američkih Država čine četiri igrača rangirana u top 50 na svetu – Sem Kveri, Džon Inzer, Rajan Harison i Stiv Džonson, prevođeni selektor Džimom Kurijerom, koji je bio prvi teniser sveta pre 25 godina i ima ovojene četiri Gren Slem titule u singlu. 

Izner se priseća da je prve mečeve u Dejvis kupa selekciji SAD igrao upravo protiv Srbije.

- Interesantno je da je Srbija mesto gde sam debitovao u nacionalnom dresu SAD u Dejvis kup, tako da mi Srbija vraća lepe uspomene. Priznajem, to je bilo u Beogradu, sada smo u Nišu. Imali smo naš prvi trening na terenu danas, uživali smo. Teren je jako dobar. Hala je lepa, čudna, izuzetno akustična, zvuči dobro, tako da mislim da će za vikend biti lep tenis u Čairu - rekao je drugi reket SAD Izner.

Prvi igrač Amerikanaca Sem Kveri pohvalno se izrazio o hali "Čair" gde će biti odigrani mečevi, ail i o samom gradu Nišu.

- Niš je lep, kul grad. Svi smo uzbuđeni što smo ovde i na ovom terenu. Mesto održavanja, hala Čair je super. Imali smo prve treninge danas koji su prošli dobro. Osećam se sjajno i svi jedva čekamo da počne meč. Teren je sjajan, domaćin je napravio najbolji mogući privremeni teren na šljaci u hali koji sam video u životu, što je odlično - zaključio je Kveri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading