Ovaj mali je strašan igrač: ČUNG STIGAO DO POLUFINALA AO!

Autor:

Sport

24.01.2018

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnokorejski teniser Hjeon Čung napravio je najveći uspeh u karijeri plasiravši se u polufinale Australijan opena, pošto je savladao Amerikanca Tenisa Sandgrena sa 3:0 u setovima - 6:4, 7:6(5), 6:3.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čung je budućnost tenisa

Čung (21) je sasvim zasluženo došao do pobede, prikazao je ponovo vrlo visok nivo tenisa, bez prevelikih oscilacija tokom susreta, što ga je odvelo na megdan Federeru, ili Berdihu u polufinalu.

Na početku susreta su oba tenisera igrali "pod ručnom", ali je razliku napravio jedan jedini brejk u tom delu igre, pošto je Čung došao do 6:4.

Ipak, presudio je drugi set u kome je došlo do taj-brejka, igralo se do ivice nerava, ali i snage, međutim tu se bolje snašao Čung i slavio 7:5 u odlučujućem setu za veliku prednost od 2:0 u setovima.

Tokom trećeg perioda meča Čung je igrao bolje, ali je pravi šou usledio u odlučujućem gemu.

Južnokorejac imao je tri uzastopne meč lopte, ali nijednu nije uspeo da iskoristi. Potom je Sandgren pretio sa brejk loptama, međutim ni one nisu pretvorene u poene. Čung potom uz dosta muke dolazi do odlučujeć poena i pobede u ovom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading