(VIDEO) HAOS U MELBURNU: Conga hteo da se bije sa navijačima, pa izgubio od Kirjosa

Autor:

Sport

19.01.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u osminu finala Australijan opena, pošto je pobedio Francuza Žoa Vilfreda Congu 3:1, po setovima 7:6, 4:6, 7:6, 7:6.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sudija sprečio Congu

Meč je trajao tri sata i 20 minuta. Ovo je bio drugi međusobni duel francuskog i australijskog tenisera, a prvi trijumf Kirjosa.

Australijanac će u osmini finala igrati protiv Grigora Dimitrova iz Bugarske, koji je pobedio Andreja Rubljova iz Rusije sa 6:3, 4:6, 6:4, 6:4.

U četvrtom setu na meču Kirjos - Conga došlo je do incidenta, pošto je Francuz hteo da se bije sa navijačima koji su mu dobacivali sa tribina. Conga je krenuo ka sudiji Džejku Garneru.

- Dovedite ga ovde i imam da ga razbijem. Rekao mi je nešto, a ja ću da radim ono što želim - besneo je Conga.

 

 

Ovom meču prisustvovali su i holivudski glumci Vil Farel i Vil Smit.

Plasman u osminu finala izborili su još Kajl Edmund, Pablo Karenjo-Busta, Andreas Sepi, Dijego Švarcman, Rafael Nadal i Marin Čilić.

U ženskoj konkurenciji do osmine finala stigle su Petra Marić, Elis Mertens, Elina Svitolina, Deniza Alertova, Karla Suarez Navaro, Magdalena Ribarikova, Karolina Voznijacki i Anet Kontavejt iz Estonije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading