Monfisov trener ima rešenje za pobedu protiv Novaka!

Autor:

Sport

17.01.2018

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener francuskog tenisera Gaela Monfisa Mikael Tilstrem izjavio je da ključ za pobedu protiv Novaka Đokovića leži u psihičkoj stabilnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Monfis nije imao uspeha u prethodnim duelima protiv Novaka

Biće to 15. međusobni duel Đokovića i Monfisa, a svih prethodnih 14 pripala su našem teniseru. To je jasan znak da će samopouzdanje biti glavni protivnik Francuza.

- Ključna stvar je da bude psihički spreman. Fizički, Gale je dobro, odlično udara lopticu. Sada samo mora da veruje u sebe, u ono što radi. To je esencijalna stvar, ogromna. Njegovi udarci, igra, brzina su prilično dobri, ne sme da se koncentriše na nadigravanje nego da ima vere u svoju snagu. Mora da veruje, veruje, veruje! Odigrao je nekoliko zanimljivih mečeva ove sezone, nadam se da oseća da je spreman da ostvari nešto što nikad ranije nije - rekao je Tilstem. 

Đoković je u prvom kolu AO bio ubedljiv protiv Donalda Janga iz SAD sa 6:1, 6:2, 6:4, a maksimalnu pobedu ostvario je i Monfis protiv Haumea Munara iz Španije sa 6:3, 7:6, 6:4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading