Noletova Jelena ne liči na sebe: ŠTA SE DEŠAVA S OVOM ŽENOM?!

Autor:

Sport

13.01.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Đoković ne liči na sebe! Supruga najboljeg srpskog tenisera porodila se pre samo četiri i po meseca, pa iako bi svi očekivali da novopečena mama ima koji kilogram viška, ona je otišla u totalno drugu krajnost. Na retkim fotografijama koje kači u poslednje vreme vidi se da je u licu drastično smršala, pa se na društvenim mrežama povela polemika o tome da je nešto izjeda iznutra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nole i Jelena možda kriju probleme u porodici

U međuvremenu se na naslovnoj strani jednog beogradskog časopisa pojavila i navodno njena ispovest u kojoj kaže da ne želi više da nju i njenu porodicu maltretira Srđan Đoković, Novakov otac!

GURU RAZDORA

Razlog svađe sa svekrom je Pepe Imaz. Guru je već duže vreme jabuka razdora u porodici Đoković.

RepublikaFoto: Republika
Imaz uneo razdor u Đokovićevu familiju

- Nije tajna da je sve naopako krenulo u porodici Đoković otkako im se priključio taj guru. Glava familije se ozbiljno zamerila snaji napadom na Španca. Srđan se, kao i većina Novakovih navijača, ponadao da je Imaz otpušten tokom pauze zbog povrede, ali kada se uverio da nije tako, pozvao je najstarijeg sina da se pobuni zbog Špančevih neprikladnih izjava. Tada je Jelena uletela u razgovor i stala na Imazovu stranu, što je bio početak haosa. Usledila je ozbiljna bura, zatim se situacija malo smirila, ali posledice su ostale - kaže izvor dobro upućen u dešavanja u Noletovoj porodici.

Kako bi prikrili problem, Đokovići jednom mesečno okače zajedničku fotografiju

ISTINITE LAŽI

Sa druge strane, bliski prijatelji Jece i Noleta u razgovoru za Srpski telegraf tvrde da u celoj priči nema ni trunke istine. Međutim, niko ne ume da objasni zbog čega se Jelena ovako usukala. Što se tiče samog odnosa Jelene i Noleta, ono što može da se vidi je da jednom mesečno kače zajedničku fotografiju na Instagram, a u međuvremenu javno šalju podršku jedno drugom.

RepublikaFoto: Republika

4 meseca prošlo od Jeleninog porođaja i rođenja ćerkice Tare

- U tome i jeste najveća misterija. Kad god neko objavi neku informaciju o problemima unutar njihove porodice, oglasi se Jelena, najčešće fotografijom na kojoj je sve sjajno i bajno. Potom se javi Nole, koji, kao sada iz Australije, šalje ljubav i poljupce svojoj ženi. Čemu potreba da se javno šalje ljubav, i to kad god se u medijima pojavi neka škakljiva priča? To pre nije viđano u tolikoj meri ni sa jedne ni sa druge strane - dodaje izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading