Đoković UNIŠTIO Tima u prvom povratničkom meču!

Autor:

Sport

10.01.2018

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković vratio se na teren posle pauze od 6 meseci i "počistio" sa terena Austrijanca Dominika Tima za samo 64 minuta igre - 6:1, 6:4 u egzibicionom meču u Melburnu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srbin je u meč ušao kao da nikad nije prestao da igra u "onoj" formi koja mu je donela silne grend-slemove: za samo 20 minuta pokazao je mladom Timu kako se rade neke stvari i "samleo" ga sa 6:1. 

Nole je igrao u veoma visokom ritmu, udarci su bili ubitačni, duboki, jaki i precizni, kao što volimo da vidimo, a ako se može tražiti razlika između "novog" i Đokovića pre povrede, onda je to definitivno servis, koji izgleda možda i bolje nego ranije. 

Đoković nije pokazivao da ga muči lakat - naprotiv - igrao je tečno, smireno i bez grimase na licu. 

Nole kao da se malo "izduvao" u prvom setu, valjda zbog silne želje da svima pokaže da je još Nole, i Tim je zamalo uzeo brejk u drugom, pri rezultatu 4:4. Ipak, Nole tada "ubacuje u četvrtu" i dobija servis, pa zatim i brejk, za konačnih 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading